Комплексне страхування житла та авто - економія на страхуванні

Страхування житла та авто в одній компанії

Об'єднання полісів автострахування та страхування житла в одній компанії - це зручний спосіб заощадити сотні гривень на страхуванні.

Більше половини американців об'єднують свої авто- та житлові страховки. Ті, хто цього не робить, платять більше грошей своїм страховикам.

Об'єднання полісів не завжди є найкращим вибором. Ви можете отримати нижчі тарифи, купуючи окремі поліси в різних компаніях, але перед тим, як купувати пакетні поліси, варто отримати пропозицію від страхової компанії.

Щоб дізнатися, чи підходить вам об'єднання полісів, порівняйте тарифи на автострахування з об'єднанням полісів і без нього.

Що таке пакетне страхування?

Більшість страхових компаній пропонують знижки на пакетне страхування, що означає придбання двох полісів від однієї компанії. Її також називають знижкою на кілька полісів, і ви можете знайти її на сторінці декларацій вашого полісу.

Пакетне страхування має й інші переваги, окрім дешевшого страхування:

  • Ви маєте справу лише з однією страховою компанією.
  • Ви можете керувати своїми полісами онлайн в одному місці або через одного агента.
  • Легше виявити прогалини в покритті.
  • Залежно від компанії, ви можете узгодити періоди поновлення та дати вступу в силу обох полісів або об'єднати ваші рахунки для виставлення рахунків.

Можуть бути й інші пільги, залежно від компанії та штату, в якому ви живете. Наприклад, Safeco пропонує деяким клієнтам франшизу на один збиток. Це означає, що якщо ваш автомобіль буде пошкоджено в результаті тієї ж самої події, що і ваш будинок, наприклад, пожежі, ваша автомобільна франшиза буде скасована після того, як буде сплачена франшиза для власників житла.

Скільки може заощадити пакетне страхування?

Нижче наведені середні показники по країні для автострахування, коли ви поєднуєте свій поліс автоцивілки з іншим видом страхування.

Знижки на пакетне страхування залежать від компанії та штату. Незалежно від того, де ви живете, придбання полісу страхування житла дасть вам більшу економію, ніж поліс страхування квартири, орендарів або життя. Чому така велика вигода від кількох полісів? Справа не лише в тому, що страхові компанії можуть отримати прибуток від двох полісів. Клієнти, які купують кілька полісів, частіше продовжують їх, а власники житла подають менше заявок на виплату страхових відшкодувань.

І це лише ваша знижка на автострахування.

Багато страхових компаній надають знижку на інший страховий поліс, який ви купуєте разом з автоцивілкою. Наприклад, компанія Travelers пропонує знижки до 13 відсотків на автострахування та до 15 відсотків на страхування житла, коли ви поєднуєте ці поліси. В середньому по країні економія на страхуванні житла при об'єднанні з автострахуванням становить 20 відсотків.

Залежно від того, де ви живете, тарифи на страхування житла або авто можуть бути вищими або нижчими порівняно з іншими частинами країни. Давайте розглянемо відмінності в залежності від штату.

Яка інформація потрібна для оформлення полісу?

Щоб отримати пропозицію і купити поліс автострахування онлайн, по телефону або особисто, вам знадобляться

  • Ідентифікаційний(і) номер(и) транспортного(их) засобу(ів)
  • Інформація про заставодержателя (за наявності)
  • Номер(и) водійського посвідчення для водія(ів)
  • Кредитна/дебетова картка для першого внеску

Щоб отримати пропозицію для власників житла, буде корисно, якщо ви матимете під рукою свій поточний поліс страхування житла, щоб агент міг спробувати підібрати відповідне покриття. Вам також потрібно буде відповісти на питання, що стосуються вашого житла, наприклад

  • Вартість вашого будинку
  • Рік побудови будинку
  • Площа житла

Щоб придбати поліс страхування житла, агенту знадобиться інформація про

  • Ваша іпотечна компанія
  • Номер вашого кредиту
  • Ескроу-рахунок (якщо є)

Ви можете об'єднати більше, ніж страхування житла та авто

Знижки на кілька полісів можуть також поширюватися на інші види страхових полісів, які ви купуєте в одній і тій же страховій компанії. Залежно від страховика, ви також можете об'єднати ці типи страхових полісів:

  • Авто
  • Домовласники
  • Орендарі
  • Мотоцикл
  • RV
  • Життя

Деякі автострахові компанії не страхують житло, але деякі можуть домовитися зі страховиком житла, щоб запропонувати знижку. Попросіть свого агента або представника служби підтримки клієнтів дізнатися, чи можна об'єднати кілька страхових полісів, щоб заощадити сотні доларів.

Дивиться також:

9 необхідних речей для вашої автомобільної аварійної аптечки

Речі для вашої аварійної аптечки

>9 необхідних речей для аварійної аптечки вашого автомобіля. Створіть власну аварійну аптечку з 9 речей, які, ймовірно, вже є у вас вдома. Подолання складних ситуацій на дорозі складається з підготовки та дій. Зробіть цю автоаварійну аптечку своїми руками і тримайте її в автомобілі, щоб менше хвилюватися про несподіванки і бути більш готовими до них. Найкраще, якщо у вас вдома вже є такі предмети. 1. Аптечка першої допомоги: Будь то бинт або упаковка знеболюючих, аптечка - це обов'язкова річ у будь-якій дорожній аптечці на випадок надзвичайної ситуації. Порада від професіонала: якщо хтось із членів вашої родини має особливі потреби в ліках, додайте їх до автомобільної аптечки. 2. Їжа та вода: Завжди корисно мати з собою продукти, які не псуються, наприклад, енергетичні батончики та воду в пляшках, про всяк випадок. 3. Рукавички: Незалежно від того, чи потрібні вони вам для того, щоб зігрітися, коли ви застрягли на узбіччі дороги, чи для захисту під час заміни шини, рукав…

ДОКЛАДНІШЕ

Автострахування як бізнес: як розпочати бізнес з автострахування

Як почати бізнес з автострахування

Як почати бізнес з автострахування Автострахування як бізнес Кількість автолюбителів і власників автомобілів постійно зростає, а це означає, що послуги автострахування стають дедалі більш затребуваними. Потенційному засновнику бізнесу в галузі автострахування важливо знати основні нюанси, що діють у цій сфері, а також найважливіші кроки, необхідні для заснування страхового агентства. Автострахування: нюанси бізнесу При бажанні займатися бізнесом, пов'язаним з автострахуванням, важливо розуміти відмінності між поняттями страхової компанії та агентства. Крім того, потрібно відразу визначитися зі сферами страхового бізнесу, що цікавлять майбутнього власника такого підприємства. Так, це може бути повноцінна страхова компанія, що спеціалізується на укладенні договорів страхування, і, крім того, до сфери…

ДОКЛАДНІШЕ

7 порад щодо економії, які дають хороші агенти з автострахування

Поради щодо економії, від агентів з автострахування

7 порад щодо економії, які пропонують хороші агенти зі страхування автомобілів Можливо, ви поспішаєте порівняти ціни на автострахування. І правильно - різниця в тарифах між автостраховими компаніями може бути набагато більшою, ніж будь-яка наявна знижка. Але після того, як ви знайшли хорошу компанію, робота на цьому не закінчується. Джеррі Бесерра, засновник страхової компанії Barbary Insurance Brokerage у Сан-Франциско, каже, що важливо знайти страхового агента, який поставить вам багато запитань. Якщо ці питання залишаються без відповіді, "іноді крапки над "і" не з'єднуються", і знижки залишаються…

ДОКЛАДНІШЕ

Популярні дописи з цього блогу

Страхування цивільної відповідальності власників наземного транспорту

Страхування здоров'я на випадок хвороби | Характеристика та ознаки

Страхування виданих гарантій (порук) та прийнятих гарантій

Страхування сільськогосподарської продукції | Довідники зі страхування